денонощна траурна агенция бургас

Бургаски Траурни Агенции

Траурна агенция Авона Бургас организира траурен дом на достъпни и приемливи цени за погребение на близък, роднина, приятел в гробищен парк бургас. Кремиране на покойници Бургас цени.

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Всичко е във връзката

Почитането на паметта на вашия любим човек означава, че цените вашите лични отношения и спомени . Ние можем да ви предложим ценни идеи за да почетете паметта на Вашия Близък. Заедно ще създадем план за запомнящотто се събитие. Свържете се с нас днес, за да обсъдим възможностите за Вас. Изработка на мраморни Паметници и траурни услуги

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Колко време се носи траурно шалче?

До кога се носи траурното шалче? Поверието гласи, че жалейката/шалчето се носи до помена на 40-тия ден и след това се връзва на кръста на гроба, но истинското жалеене е в душата на човека, така че всеки сам си преценя до кога да носи шалче или жалейка.

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Сайтове за помен

Традиционния вестник и некролога вече преодстъпват своето място на онлайн Възпоментелните сайтове и Социалните мрежи. Ние взехме тази концепция преди всички други. Нашите мемориални Страници обекти не са просто хранилище на семейни снимки и видеоклипове. те са инструменти за свързване на семейството и приятелите, и всичко това в чест на любимия за Вас човек. Можем Да изработим за вас некролог който ще се побликува на сайта на Погребална Агенция Бургас - Авона Каним ви да разгледате нашия сайт, така че можете да решите дали желаете по този иновативен начин да споделите вашите чувства.

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Погребален ритуал в Интернет предавания

Най-новите иновации в погребалните услуги, Интернет споделеното Видео, позволява на всеки, който желае да присъства на ритуала без значение къде се намира по света. А уебкаста да се гледа на живо по интернет, и в архив за забавено оглед. Така също може да бъде изготвено и специално DVD за ваш вечен спомен.

Продължение