денонощна траурна агенция бургас

Бургаски Траурни Агенции

Траурна агенция Авона Бургас организира траурен дом на достъпни и приемливи цени за погребение на близък, роднина, приятел в гробищен парк бургас. Кремиране на покойници Бургас цени.

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Всичко е във връзката

Почитането на паметта на вашия любим човек означава, че цените вашите лични отношения и спомени . Ние можем да ви предложим ценни идеи за да почетете паметта на Вашия Близък. Заедно ще създадем план за запомнящотто се събитие. Свържете се с нас днес, за да обсъдим възможностите за Вас. Изработка на мраморни Паметници и траурни услуги

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Колко време се носи траурно шалче?

До кога се носи траурното шалче? Поверието гласи, че жалейката/шалчето се носи до помена на 40-тия ден и след това се връзва на кръста на гроба, но истинското жалеене е в душата на човека, така че всеки сам си преценя до кога да носи шалче или жалейка.

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Сайтове за помен

Традиционния вестник и некролога вече преодстъпват своето място на онлайн Възпоментелните сайтове и Социалните мрежи. Ние взехме тази концепция преди всички други. Нашите мемориални Страници обекти не са просто хранилище на семейни снимки и видеоклипове. те са инструменти за свързване на семейството и приятелите, и всичко това в чест на любимия за Вас човек. Можем Да изработим за вас некролог който ще се побликува на сайта на Погребална Агенция Бургас - Авона Каним ви да разгледате нашия сайт, така че можете да решите дали желаете по този иновативен начин да споделите вашите чувства.

Продължение

денонощна траурна агенция бургас

Сайтове за помен

Най-новите иновации в погребалните услуги, Интернет споделеното Видео, позволява на всеки, който желае да присъства на ритуала без значение къде се намира по света. А уебкаста да се гледа на живо по интернет, и в архив за забавено оглед. Така също може да бъде изготвено и специално DVD за ваш вечен спомен.

Продължение

погребения в германия да умреш излиза скъпо

В Германия и да умреш излиза скъпо

Германците спестяват за собственото си погребение - за да не натоварват финансово децата си. Ритуалните услуги обаче са доста скъпи. Колко точно струва едно погребение? Във всякакъв смисъл едно погребение е нещо много сериозно. А също така и скъпо. Затова се предлагат и специални застраховки, които покриват този риск. Така германците предпазват децата си от непредвидени разходи, когато им удари часът... И това е напълно разбираемо. Още повече, че напоследък все повече германци биват кремирани. Разбира се - по тяхно желание.

Продължение