ОРГАНИЗАЦИЯ на погребения

денонощна траурна агенция бургас

Ние можем да ви дадем Полезни съвети по всички аспекти на Погребалната церемония и като професионалисти сме в състояние да предоставиме широка гама от услуги, като например цялосно организиране , цветя, религиозни химни, специализирани коли, обяви във вестниците и духовници. В този случай е най-добре да се обърнете към специалисти имащи опит с това.

Продължете четенето

ПРОВЕЖДАНЕ ПОМЕНИ

денонощна траурна агенция бургас

Организиране на помена или погребението от Нашите опитни специалисти по погребални услуги са на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата за поверителни консултации по телефона, домашно посещение или среща в нашия офис. Организиране на Погребение Церемонията Можем да поддържаме връзка и организация с всички управи на духовенството, можем да дадем съвет относно специални изисквания по отношение на вида на опелото и религията от което тя изисква. Организацията и провеждането на помени и погребални церемонии е без посредници.

  • Гробищен парк Bургас
  • Траурна агенция Bургас
  • Поддръжка на гробове Bургас
  • Най евтино погребение в Bургас
  • Крематориум Bургас

Продължете четенето

ТРАУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ

денонощна траурна агенция бургас

Можете да поръчате помен-опело на гроба. По Ваше желание, църковния служител може да проведе погребалната церемония в зала за помени. Погребален агент работещ при нас ще ви помогне професионално в трудния момент.

Ние предлагаме и поддръжка на гробове - озеленяване и периодично почистване на гробното място

Организираме изцяло на ниски цени погребения, кремации, панахиди, включващо административно обслужване, санитарен тоалет, обличане, подреждане на ковчег и подготовка на покойника за ритуала. Ние предлагаме пълна гама качествени погребални услуги действителност ние можем да организираме всичко във връзка с погребението, и по този начин се надяваме да отнемем много от притесненията и напрежението в семейството в този труден за вас момент.

Продължете четенето

Кремации

денонощна траурна агенция бургас

Организация на кремация и пмен - опело . Богат избор от кремационни урни от ракита, масивна дървесина, метали и камък в различни дизайни.

Продължете четенето

Подготовка и Грижа за починалия

денонощна траурна агенция бургас

Обслужване и подготовка на починалия, насоки и съвети за дрехи и лични вещи. Ние ще поддържаме връзка с всички, участващи в лечението на починалия включително болници, лекари, Домове за възрастни хора и хосписи.

Продължете четенето

Транспорт

денонощна траурна агенция бургас

 Лимузини или съвет за алтернативен транспорт от кон файтон за катафалка. По-малките Погребални услуги Сервизни помещения са на разположение за по-малки услуги с предоставянето на органист, ако е необходимо и лиценза на музика, ако CD-та трябва да се играе.Некролози Подробен каталог и варианти на чернобели и цветни хекролози за помен , струване или обяви в медии. Цветен почит с розови и сини цветя от Разсадник Поднасяне на цветя Поднасяне на цветята могат да бъдат подредени по Ваше желание. Имаме тесни работни отношения с местните Разсадници и търговци което предполага по ниската покупателна цена , която предлагаме.  По традиция семейството и приятелите си, ще се съберат след погребението. Ние можем да организираме една разпространявам, осъществява връзка с хотели, снабдители и клубове по отношение на менюта и освежителни напитки.  Репатриране Имаме дългогодишен опит организирането на международни репатриране, към и от чужбина. Ръководство Щастливи сме, относно всеки аспект на погребение от Ръководството за регистрация на, реда в службата листове, с продължителност Паметници, Pipers / музиканти,  на спомените за кремирани останки.

Продължете четенето