Погребална агенция Авона

Очредена през 2004 година, с нашата всеотдайност и качествени услуги се утвърдихме, като една от водещите погребални агенции Бургас и вече 10 години успяваме да предложим на своите клиенти разбиране, коректност и отговорност. Ангажираме се и като лидер в Траурните услуги организираме изцяло на ниски цени погребения в Обреден комплекс Бургас Централни Гробища, кремации, панахиди, включващо административно обслужване, санитарен тоалет, обличане, подреждане на ковчег и подготовка на покойника за ритуала. Ние предлагаме пълна гама траурни погребални услуги.

Траурна агенция Авона

Предлагаме нашите Траурни услуги с чувството на отговорност пред Вас защото чувстваме дълбоко в сърцата си че нашата работа е необходима за Всички Вас нашите клиенти, препоръчващи Авона заради коректното траурно обслужване. една успяваща фирма с добро име и да бъдем до вас в най – тежък моментТова определя ниските цени на услугите и многото клиенти отношение и разумните цени.

Благодарение на всеотдайността на екипа ни и натрупания опит, успяхме да се утвърдим като една от най-добрите погребални агенции. . . Доверието и благодарността на нашите клиентите са най – голямата ни награда и са влагаме в работата си така необходимото разбиране и деликатност. професионално .


Ивайло Дяков

Ивайло Дяков

Траурен Агент