Венец за погребение Бургас, букети и цветни аранжировки.

Погребеният венец е символ на почит и спомен към починалия. В Бургас, като и във всеки град, венците и цветните аранжировки са неизменна част от погребалната церемония. Те не само предоставят красота и утешение на семействата на починалия, но и изразяват последното им уважение и любов.

Намирането на правилните думи, за да изразите чувствата си на скръб, може да бъде трудно в такива тъжни моменти. В АВОНА вярваме, че цветята наистина могат да помогнат в предаването на искрени емоции на състрадание, любов и скръб.

Изработка на траурни венци и траурни букети Бургас

Венците за погребение и букетите са направени с любов и грижа, съчетавайки различни цветове и цветни комбинации, които отразяват спомените и уважението към починалия. В тях може да се вплетат специални елементи, които да отразят характера и интересите на починалия, правейки ги уникални и специални. Предлагаме висококачествена изработка на траурни букети и траурен венец за погребение Бургас, за да бъдат поднесени с любов и признателност от близките на починалия.

венец за погребение Бургас

Поръчките на траурен венец или траурен букет могат да бъдат получени в офиса.

БЪРЗА ДОСТАВКА НА ТРАУРНИ ВЕНЦИ БУРГАС

Предлагаме различни опции за доставка, за да отговорим на всички нужди като:

  • Доставка на посочен от Вас адрес в Бургас ;
  • Доставка, директно до мястото на погребалната церемония;

При положение, че нямате възможност и сте възпрепятствани да присъствате на траурния ритуал, а желаете да изпратите своите съболезнования, наш служител ще ви предложи снимки на траурни венци и текстове по избор. При извършване на доставката /от Ваше име на мястото на събитието/ ще Ви бъдат изпратятени снимки за потвърждение.

Можете да разчитате на нас .

Траурни украси за погребение

В подребална агенция АВОНА предлагаме изключително богат асортимент от траурни венци, букети и аранжировки с естествени цветя. С нашите траурни агенти ще се консултирате напълно безплатно по всички въпроси свързани с цялостната подготовка и украса на траурното събитие.

В зависимост от Вашите желания и възможнои ще предложим и индивидуални решения свързани с венците и траурната украса.

Нашите цветни украси, букети и венци за погребение са направени с грижа, чувствителност и внимание към детайла. Ние сме на разположение, за да помогнем на всяко семейство в техния труден момент и да им предоставим красиви и уважителни цветни творения, които ще помогнат да изразят уважението и обичта към починалия.

траурни венци букети украси бургас

Нашия Адрес

Централен Гробищен парк Бургас
Централен Вход – Първи Павилион 1

Телефон: (+359) 0887 905 783

Телефон: (+359) 0889 215 891

Телефон: (+359) 056 883 224