Подготовка на починал за репатрация Бургас

В продължение на повече от две десетилетия, ние Траурна Агенция Авона Бургас репатрираме тленни останки и помагаме семейства, приятели и общности да репатрират своите близки до и от всички краища на земното кълбо.

Нашият екип от професионалисти се грижи за всеки аспект по процеса на репатриране, като осигурява максимален комфорт и подкрепа на семействата и приятелите на починалия.,

Ние разбираме важността на времето в тези трудни моменти, затова предлагаме услугата за репатрирация на починал за Бургас и цяла България 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Независимо от местоположението на починалия или дестинацията, до която се насочвате, можем да се погрижим за всички детайли и формалности, свързани с репатрирането.

С нашата подкрепа и ангажиране, семействата могат да са уверени, че техните близки ще бъдат препратени с достойнство и уважение. Нашата цел е да предоставим спокойствие и подкрепа по време на този труден период, като същевременно се грижим за всички подробности, свързани с репатрирането.

За репатрация на починал и информация:

 •  От България 056 883 224
 •  Извън България +359889215891
 •  Работно време 24 Часа
 •  „АВОНА“ Централни Бургаски Гробища, пав. 1

Имаме опит от две поколения в репатрации и погребалните услуги за Бургас и областта. Създадохме контакти от десетилетия с международни погребални агенции с опит.

Нашият многоезичен екип, ще помогне на всеки с репатрациите на Ваши близки до и от всяка страна. В нашия офис имаме служители, които говорят английски, френски, немски, и руски езицк. В допълнение, ние имаме достъп до много партниращи ни преводачи.

Репатрация на починал Бургас
Репатриране на тленни останки на починал от и за България със специализиран транспорт

Ние предлагаме пълно гъвкаво обслужване, като се грижим за всички съпътстващи пороблеми по репатрирането, като;

 •  Подготовката на починалия за репатриране
 •  Наземен Специализиран хладилен транспорт
 •  Обработката на документите по репатрация на тленни останки
 •  Резервации на полети с всички големи и малки авиокомпании
 •  Mеждународно репатриране на починал българин в чужбина – Връзка с колегите ни в другия край на пътуването
 •  Преводачески услуги за официални документи, т.е. смъртни актове, фактури и отчети по транспортиране на труп от чужбина
 •  Контакт с всички посолства и консулства
 •  Резервации на полети

Репатриране починал българин в чужбина

Предоставяме на близките на починалия онлайн проследяване и статуса на „текущата поръчка“ за репатриране Бургас . Обадите ни се на посочените по горе телефони.

Ние действаме бързо и ефективно.

След като решите да се доверите на нашата Фирма за репатрация Бургас, конкретен наш служител през цялото време ще е в контакт с Вас. Вие, членовете на вашето семейство и други страни, участващи в репатрирането могат да следят напредъка по предвижването и ще са информирани по всяко време по докарване на починал от чужбина.

Въздушния логистичен опит ни позволява да организираме най-добрите възможни полети. Ккато се има предвид трудността по транспортирането на човешки останки зад граница и процедурите по формалностите, определени от регулациите на авиокомпаниите и така също епидемоологичната обстановка, ще направим всичко възможно да сте на 100 % удовлетворени и спокойни.

Услуга по интернационално репатриране до и от всяка страна по света

Даваме ви съвети по всички изисквания за репатриране на ковчези и документации при смърт в чужбина без финнансово обвързване.

Регламентите по транспорт и репатрация на починал се различават във всяка една страна и ние Авона Бургас сме отлично запознати с това и всички специфични изисквания за необходимата дестинация.

В наличности: