Все още няма коментари

Колко струва едно погребение?

Колко струва едно погребение организирано от Денонощна погребална агенция „Авона“

Румяна Черкезова – управител

Не се лъжете от фалшиви оферти за безплатно изпращане на Вашия покойник.

Само общинските такси по едно погребение са около 290 лв. /в най-добрия случай/. Отделно са нужни и погребални/траурни стоки и услуги, които никоя институция няма да Ви подари. Когато избирате погребална агенция, внимателно се запознайте с всичко изброено в пакета, който Ви се предлага. Вашият агент, поел организацията на събитието, е длъжен да ви обясни всички подробности преди и след погребението!

Колко струва едно погребение
Румяна Черкезова

Денонощна погребална агенция „Авона“ ще Ви помогне в много тежък за Вас момент. Ние изготвяме индивидуална оферта на всички клиенти според Вашите желания и финансови възможности. Стараем се всеки наш покойник да бъде изпратен достойно във вечния му дом. Уважаваме всяка една религия и спазваме нейните традиции, обичаи и поверия. Предлагаме на клиентите си професионално обслужване 24 ч. в денонощието. Тук е момента да ви споделим, че дейността ни е хуманна, в услуга на Вас.

Какво следва след печалното събитие, за което още не сте ни уведомили по телефона или в офиса?

След настъпване на смъртта се обадете на дежурните ни телефони: 0889 21 58 91; 0887 90 57 83.

Разговаряте с наш агент, с който уточнявате къде и кога е настъпила смъртта. Ако не разполагате с личен лекар, ние ще се погрижим да бъде осигурено лекарско присъствие.

Медицинското лице ще констатира дата и час на смъртта и ще издаде съобщение за смърт. Това е документ, в който се вписват данните на починалия.

Следваща важна стъпка е срещата с нас /в дома Ви или в офиса на погребална агенция „Авона“ – гр. Бургас, Гробищен парк – Централен вход. Павилион 1, отдясно на металната арка, намираща се след синята бизнес – сграда „Кондоско“/- На база съобщение за смърт с личната карта на покойника се издава акт за смърт, който е официален документ за Вас и организацията на погребението. Погребалният агент се заема с нужната документация и Ви информира и съветва до цялостното й оформяне.

Подготовка и грижа за покойника включват пълен тоалет /санитарна обработка/, хладилна камера; обличане, бръснене, грим; аранжиране на ковчега с цветя.

Колко струва едно погребение?

И така: Колко струва едно погребение? На този въпрос отговорът е относителен, колкото средства желаете да отделите на база броя от услугите които ще изберете.

Почитането на паметта на вашия любим човек означава, че цените вашите лични отношения и спомени . Ние можем да ви предложим НИСКИ ЦЕНИ и ценни идеи за да почетете паметта на Вашия Близък. Заедно ще създадем план за запомнящотто се събитие. Свържете се с нас днес, за да обсъдим възможностите за Вас. 

„Ние знаем, че скръбта е винаги голяма. Доверете ни се“

Румяна Черкезова – управител

Дежурни телефони: 0889 21 58 91; 0887 90 57 83.

Публикувай коментар