погребения Бургас АвонаТраурен транспорт Бургас – Погребението на близките хора винаги води поредица от тежки моменти, и едно от които е пътят до последния вечен Дом. Според регламентите на РБ, само специализиран транспорт с катафалка може да транспортира ковчега с тялото на починалия.

В тези тежки моменти на тъга и скръб, на човек почти не му остава сила и енергия за организационни дейности. Търсенето на качествен и надежден Траурен ритуален транспорт в Бургас ще е трудно и времеемко занимание. Ето защо е най-добре е да се свържете с погребална агенция. Ние предоставяме възможно най-пълния набор от услуги, включително тези, свързани с траурното транспортиране на тленни останки с катафалка.

Ние Погребална Агенция Авона сме в състояние да осигурим дори и автобус за погребението на Вашия скъп роднина. Разполагаме със собствен модерен автопарк от специални превозни средства за траурни церемонии и събития.

Салоните на специализираните транспортни средства са пригодени за удобното внасяне и изнасяне на ковчези. Нашите превозни средства са оборудвани със специално място за ковчег, и място за необходимите атрибути по погребалния ритуал, като венци цветя и др. Транспортирането на кръстта ще бъде също в грижа на шофьора на катафалката.

Надежден погребален траурен транспорт Бургас

Всички наши траурни превозни средства са нови и в отлично техническо състояние. В случай на случайна повреда по превозното средство, адекватната подмяна е винаги в готовност. Нашия траурен транспорт е задължително оборудван с климатици, което е важно за летните жеги на Бургас, особено за възрасните роднини и приятели на починалия.

траурен транспорт БургасОпитните ни шофьори ще танспортират починалия, роднините и приятелите възможно най-внимателно до гробището или ритуалната зала. Ако е необходимо, катафалката с тялото на починалия може да тръгне от болничното заведение . След това до дома на починалия, за да се извърши ритуала по сбогуването и накрая до траурния дом или църквата.

Услугите на нашия траурен транспорт включват и транспорт на близките на починалия след погребението, по-специално до мястото за прощалния обяд или вечеря.

Нашите шофьори са винаги в очакване и готови да ви помогнат в транспортирането на ковчега и дори да изготвят някои документи по погребението. Те са запознати със спецификата на работата на крематориумите, моргата, болничните заведения и гробищата.

В наличност имат всички разрешителни и документи, така че погребалната церемония в никакъв случай няма да бъде нарушена или задържана поради прекалено „принципни“ служители на реда.

Дезинфекция

Във връзка с разпространението на COVID-19 траурна Агенция Авона предприема стриктно спазване на санитарно хигиенните дейности и необходимите дезинфекционни мероприятия.

Траурния транспорт на погрбална агенция Авона Бургас подлежи на всекидневна редовна дезинфекция по списък с цел запазване здравето на гражданите.

Шофьорите са снабдени  с лични предпазни средства и следят стриктно пасажерите за спазването на санитарно-хигиенните норми в транспортните средства. 

Щом заявите транспорт и катафалка от нас, ще загърбите много неприятности, свързани с погребалния ритуал. Можете да поръчате катафалка и автобус на телефон: 0889 215 891